ClickCease

Livrare si Comanda

Livrari internationale

Pentru livrari in afara tarii, termenul de livrare tintit de catre noi este de 25-30 zile lucratoare din momentul in care a fost plasata comanda (excluzand weekend-urile si sarbatorile nationala/internationale). Va vom trimite un email de confirmare in momentul in care am trimis comanda.

Tuturor produselor li se va adauga TVA-ul.
Chitantele pentru TVA, pentru livrarile internationale se pot solicita catre noi accesang acest link.

Informatii livrare
Ne straduim sa trimitem comanda dumneavoastra in maximum 3 zile din momentul plasarii comenzii (excluzand weekend-urile si sarbatorile nationala/internationale), daca produsele solicitate se gasesc in stocul nostru. Insa pentru produsele care se realizeaza doar la comanda, timpul de livrare variaza intre 10 si 15 zile, numarate din momentul plasarii comenzii. Va vom trimite un email de confirmare in momentul in care am trimis comanda.
Timpul de livrare si costurile vamale variaza de la tara la tara de aceea avem rugamintea sa ne contactati prin email accesand linkul de aici.
Adrese multiple de livrare in aceeasi comanda va duce la taxare multipla a livrarii.
Cand comandati bunuri/produse de pe www.liplas-prod.ro pentru livrare internationala, este posibil sa fiti nevoit sa achitati anumite taxe vamale, in functie de destinatia livrarii. Tocmai de aceeea, ar trebui sa consultati biroul dumneavoastra local de vama pentru mai multe informatii.
Vom face tot ceea ce ne sta in putere pentru a respecta termenii de livrare dar in anumite situatii acestia depind de factori ce nu tin de Liplas Prod SRL si pe care nu ii putem controla, de aceea acestia nu pot fi garantati.
LIVRARI LA NIVEL NATIONAL
Termenul de livrare pentru comenzile la nivel national variaza in functie de stocul disponibil in momentul plasarii comenzii. Pentru a afla mai multe detalii despre termenul de livrare in Romania, va rugam accesati acest link.
Cum sa comandati:
Pentru a plasa o comanda, este suficient sa faceti una din urmatoarele:
- sa ne trimiteti un email pe office@liplas-prod.ro
- sa folositi formularul de contact disponibil la adresa http://www.liplas-prod.ro/en/contact
- sa ne sunati pe numarul de telefon  0040 (0)745 383 747