ClickCease

Despre noi

Noi dam forma ideilor tale
Noi dam forma ideilor tale

Despre LIPLAS PROD

Suntem societatea Liplas Prod SRL, specializata in productia de ambalaje de hartie (saci de hartie si pungi de hartie) cu sediul in Romania, judetul Prahova, in imediata apropiere a municipiului Ploiesti(aproximativ 15km), unul dintre cele mai potente orase din Romania.

Municipiul Ploiesti se afla la aproximativ 60 km Nord de Bucuresti(intr-o zona apropiata de centrul tarii) si tot la 60km Sud fata de cea mai frumoasa si mai atragatoare zona montana din Romania, Valea Prahovei - localitatile Sinaia si Busteni.

Societatea noastra, Liplas Prod SRL, a luat fiinta in anul 1994 si functioneaza inca de la inceput cu acelasi actionariat(3 actionari), cu capital 100% romanesc.

Activitatea de baza este productia de ambalaje din hartie(saci si pungi). 

SC Liplas Prod poate expedia produsele sale in toate tarile din Uniunea Europeana.

Pentru alinierea la Normele Europene, societatea noastra a demarat procedura de implementare si certificare a sistemului calitatii incepand cu anul 2005, conform standardului ISO 9001:2000, iar in anul 2018, sistemul calitatii a fost recertificat, facandu-se actualizare la noul standard ISO 9001:2015. In 2014 s-a certificat Sistemul Integrat Calitate-Mediu, iar in anul 2018 acesta a fost recertificat conform standardului ISO 14001:2015.

Pentru desfasurarea activitatii detinem spatii de productie de peste 5.000 mp si peste 20.000 mp teren construibil.

Dupa anul 2000, s-au obtinut de 6 ori credite europene nerambursabile, in valoare de peste 600.000 Euro, toate acestea contribuind la dezvoltarea pas cu pas a societatii noastre, modernizarea si cresterea capacitatilor de productie.

Totodata suntem membri activi ai Camerei de Comert si Industrie, cu care avem o colaborare foarte buna si cu ajutorul careia am reusit, in dese randuri, atat gasirea de piete de desfacere, cat si materia prima necesara productiei.

Societatea noastra, Liplas Prod SRL, produce atat pentru firme din Romania, cat si pentru export in tari ca Ungaria, Cipru, Republica Moldova, Grecia si indirect pentru Germania, Franta, Italia si altele.